Kunsten Museum of Modern Art Aalborg

Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
faktura@kunstenfaktura.dk

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 13534926

Kalender

Mød kuratoren: Maria Nordin – Overload

21. maj 2024, 17:00 til 17:30

Maria Nordin undersøger i sin udstilling Overload det unikke samspil mellem motiv, materiale og beskuer. I 'Mød kuratoren' giver museumsinspektør, Søs Bech Sharpe, dig et dybdegående indblik i de tanker og overvejelser, som den svenske kunstner har haft i forbindelse med arbejdet med værkerne og opsætningen af udstillingen på Kunsten.

Det her er en unik mulighed for dig, der vil dybere ind i Maria Nordins enestående, pastelfarvede univers og udstillingen, Overload! Med museumsinspektør, Søs Bech Sharpe, som er udstillingens kurator, ved din side, bliver du sammen med en lille gruppe guidet gennem udstillingen og hører nærmere om museets tætte samarbejde med den svenske akvarelmaler.

 

Søs vil blandt andet fortælle om Maria Nordins tanker om akvarel-maleriet og de udfordringer, der ligger i teknikken, når formatet er kæmpestort. Kræver det for eksempel, at man arbejder ekstra hurtigt og præcist? Skal man som kunstner være særligt god til at tolerere fejl i sine værker?

 

Du vil også høre om Maria Nordins brug af kompositioner og hendes fascination af performancekunst. Hvorfor er Maria Nordin så optaget af menneskekroppen? Hvorfor er netop bevægelse et så interessant tema for Maria Nordin? Det og meget mere får du svar på i Søs Bech Sharpes engagerede gennemgang af Maria Nordins værker – og du er selvfølgelig også velkommen til at stille spørgsmål undervejs.

 

Foto i top: Maria Nordin, Wild Streams, 2023, Akvarel på papir, 147x222 cm, Kunsten Museum of Modern Art Aalborg, Foto: Felix Berg.

Datoer

21. maj 2024, 17:00 til 17:30

Praktisk information

  • Pris: 50,- pr. person.
  • Udover billet skal du også købe entré til museet.
  • Med årskort har du fri entré til museet, men skal stadig købe billet til arrangementet. Køb dit årskort her eller ved ankomst til museet, og få masser af andre fordele med i købet.
  • Vi anbefaler at du booker bord på forhånd, hvis du planlægger at spise i Brasserie Kunsten i forbindelse med arrangementet.
  • Billetten refunderes kun i tilfælde af aflysning. 

En ekstra bid af Kunsten

En ekstra bid af Kunsten

Fuldend din kunstoplevelse med mad af den bedste kvalitet i hyggelige rammer. Velkommen på Brasserie Kunsten.
Lad dig inspirere af udstillingerne og et håndplukket udvalg af varer, der afspejler museets særudstillinger og egen samling.

Køb årskort til Klub Kunsten + Utzon

Køb årskort til Klub Kunsten + Utzon

Fri entré for dig og en ledsager, udstillinger i verdensklasse, lækker mad med rabat i Brasserie Kunsten, aktiviteter for store og små, rabat i Butik Kunsten og vi kunne blive ved...

Arrangementet er støttet af