Kunsten Museum of Modern Art Aalborg

Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
faktura@kunstenfaktura.dk

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 13534926

Kalender

Guidet tur: Kom bagom de fantastiske værker i Kunsten Collection

Kom tæt på udvalgte værker fra Kunstens samling og oplev flere værker, der aldrig tidligere har været vist på museet. Vores dygtige kunstguider giver dig hele historien på en guidet tur i Kunsten Collection.

Oplev udvalgte værker fra Kunstens samling i Aaltos særlige ovenlyssale. Og få hele historien om de fantastiske værker og kunstnere fortalt af Kunstens dygtige formidlere.

 

Vi inviterer dig på en guidet tur i Kunsten Collection. Før hed den Kunsten Retro, navneskiftet kommer efter flere udskiftninger og nye værker i udstillingen. I denne visning kan du få et indblik i nogle af de hovedtendenser, der tegner Kunstens samling. 


Oplev for eksempel surrealisternes drømmende værker, Sonja Ferlov Mancobas poetiske bronzeskulpturer, Niki de Saint-Phalles ikoniske Nana med bold eller en række samtidskunstværker, der for nylig er blevet en del af Kunstens samling, og som her præsenteres for første gang.

 

Undervejs på turen går vi i dialog med hinanden og med kunsten. Kom med på guidet tur i kunsten og kunstnerne – måske får du et helt nyt blik på værkerne, dig selv og verden omkring dig. 

 

Fuldend din aften med et besøg i Brasserie Kunsten. Book bord her.

 

Billede: Maria Wæhrens, Englen, 2023. Donation Ny Carlsbergfondet

Se værker fra samlingen på Kunsten Collection

I forbindelse med Kunstens 50-års jubilæum i 2022 blev det muligt at opleve Kunstens egne værker online på Kunsten Collection. Klik dig ind på collection.kunsten.dk for at lære mere om Kunstens store samling af kunstværker.

 

Datoer

21. feb 2024, 19:30 til 20:00

Praktisk information

  • Varighed: Ca. 25 min.
  • Du skal kun betale entré for at deltage i arrangementet, men det er muligt at reservere plads for et reservationsgebyr på 20 kr.
  • Årskortholdere har fri entré for kortholder og i mange tilfælde også for en ledsager.
    • Har du endnu ikke årskort kan du købe din adgang til store oplevelser for få penge lige her eller ved ankomst til museet.
  • Vær venligst opmærksom på, at din reservation annulleres, hvis du ikke er mødt op 15 minutter inden arrangementets start. Herefter tillader vi os at frigive din reservation.
  • Vi mødes i museets forhal ved siden af informationen.
  • Reservationsgebyr refunderes kun i tilfælde af aflysning.

En ekstra bid af Kunsten

En ekstra bid af Kunsten

Fuldend din kunstoplevelse med mad af den bedste kvalitet i hyggelige rammer. Velkommen på Brasserie Kunsten.
Lad dig inspirere af udstillingerne og et håndplukket udvalg af varer, der afspejler museets særudstillinger og egen samling.

Køb årskort til Klub Kunsten + Utzon

Køb årskort til Klub Kunsten + Utzon

Fri entré for dig og en ledsager, udstillinger i verdensklasse, lækker mad med rabat i Brasserie Kunsten, aktiviteter for store og små, rabat i Butik Kunsten og vi kunne blive ved...

Arrangementet er støttet af