Kunsten Museum of Modern Art Aalborg

Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
faktura@kunstenfaktura.dk

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 13534926

Kalender

Guidet tur: Henry Heerup – En original i dansk kunsthistorie

Kom på en guidet tur i særudstillingen ’Henry Heerup – Hvad skulle vi gøre uden fantasien?'. Og få hele historien om Heerups magiske univers, der blev skabt gennem 60 års virke.

Henry Heerup (1907-1993) er en original i dansk kunsthistorie. Han er i dag bredt kendt for sit genkendelige, farverige og symbolfyldte udtryk. Det hele tilvejebragt med en stor skaberlyst og tro på fantasiens potentiale og nødvendighed – både i kunsten, men også i livet generelt.

 

Heerup var blandt andet optaget af leg, som i Heerups øjne ikke var forbeholdt børn. "Mit arbejde er leg og jeg leger gerne hele dagen", proklamerede han om sin kunstneriske skabelsesproces. 

 

Han arbejdede i sin have i Rødovre året rundt, og her voksede flere hundrede stenskulpturer op af jorden som levende væsener snarere end kostbare kunstværker. Dyr, træer og planter fungerer i hans værker på lige fod med mennesker.

 

Brug en aften på at komme helt tæt på Heerup. Kom på en guidet tur i særudstillingen ’Henry Heerup – Hvad skulle vi gøre uden fantasien?', hvor vi dykker ned i Henry Heerups magiske univers, der blev skabt gennem 60 års virke. 

 

Fuldend din aften med et besøg i Brasserie Kunsten. Book bord her.

Datoer

21. feb 2024, 19:00 til 19:30

Praktisk information

  • Varighed: Ca. 25 min.
  • Du skal kun betale entré for at deltage i arrangementet, men det er muligt at reservere plads for et reservationsgebyr på 20 kr.
  • Årskortholdere har fri entré for kortholder og i mange tilfælde også for en ledsager.
    • Har du endnu ikke årskort kan du købe din adgang til store oplevelser for få penge lige her eller ved ankomst til museet.
  • Vær venligst opmærksom på, at din reservation annulleres, hvis du ikke er mødt op 15 minutter inden arrangementets start. Herefter tillader vi os at frigive din reservation.
  • Vi mødes i museets forhal ved siden af informationen.
  • Reservationsgebyr refunderes kun i tilfælde af aflysning.

En ekstra bid af Kunsten

En ekstra bid af Kunsten

Fuldend din kunstoplevelse med mad af den bedste kvalitet i hyggelige rammer. Velkommen på Brasserie Kunsten.
Lad dig inspirere af udstillingerne og et håndplukket udvalg af varer, der afspejler museets særudstillinger og egen samling.

Køb årskort til Klub Kunsten + Utzon

Køb årskort til Klub Kunsten + Utzon

Fri entré for dig og en ledsager, udstillinger i verdensklasse, lækker mad med rabat i Brasserie Kunsten, aktiviteter for store og små, rabat i Butik Kunsten og vi kunne blive ved...

Arrangementet er støttet af